کسب عنوان برتر کلان منطقه 9 آمایشی کشور در حوزه بهره وری
- بازدید: 113
مسئول دبیرخانه برنامه جامع عدالت و بهره وری در آموزش پزشکی کلان منطقه 9 آمایشی کشور گفت: براساس گزارش ارسالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کلان منطقه 9 بعد از کلان منطقه 5 رتبه دوم کشور را در نیمه نخست امسال در حوزه بهرهوری کسب کرد.
دکتر شبنم نیرومند در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: جلسه شورای مدیر کلان منطقه 9 آمایشی کشور با حضور معاونان آموزشی دانشگاهها و مدیران کارگروههای 10 گانه این کلان منطقه آمایشی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد و در برنامه جامع عدالت، تعالی و بهرهوری در آموزش علوم پزشکی بهصورت حضوری برگزار شد و برای کسانی هم که امکان حضور در جلسه را نداشتند از ظرفیت فضای مجازی استفاده شد تا که از طریق ویدیو کنفرانس بهصورت زنده و بر خط با حاضران در این جلسه در ارتباط باشند.
وی تصریح کرد: در این جلسه عملکرد 6 ماهه نخست سال 1402 کارگروها در حوزه بهرهوری مورد ارزیابی قرار گرفت و در کنار آن عملکرد مقایسهای کلان منطقه با سایر کلان مناطق مورد نقد و بررسی قرار گرفت و براساس گزارش ارسالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کلان منطقه 9 با مرکزیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بعد از کلان منطقه 5 با مرکزیت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان رتبه دوم کشور را کسب کرد.
وی با بیان اینکه دبیران کارگروهها در حضور مسئولان معاونت آموزشی عملکرد 6 ماهه اول کارگروه خود را بیان و برنامههای خود برای 6 ماهه دوم سال 1402 را تبیین نمودند، خاطرنشان کرد: در این جلسه دکتر علمداران، سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر لزوم تقویت نقاط قوت و اصلاح نقاط ضعف در کلیه کارگروهها تأکید کرد.
دکتر نیرومند اضافه کرد: هدف اصلی برنامه جامع عدالت، تعالی و بهرهوری در آموزش علوم پزشکی در دومین سال اجرای برنامه دستیابی، اثربخشی و بهرهوری در کلیه کارگروههای تعیین شده است و لذا از کلیه کارگروهها و معاونان آموزشی خواسته شده تا که در مدت زمان باقی مانده تا پایان سال 1402 بهخوبی در این مسیر حرکت نموده و گزارش اقدامات و برنامههای دانشگاه و کارگروه خود را نیز در جلسه آینده که در فصل زمستان برگزار میشوند ارائه مینمایند.
وی بیان کرد: در کلان منطقه 9 آمایشی کشور 10 کارگروه اقتصاد آموزش، مدیریت جامع کیفیت، توسعه آموزش و فناوریهای نوین آموزشی، اعتبار بخشی، کارآفرینی و توسعه کسب و کارهای دانش بنیان، همگرایی در آموزش علوم پزشکی، پاسخگویی اجتماعی، اخلاق و سلامت معنوی، بینالمللی سازی در آموزش علوم پزشکی و مرجعیت علمی فعال است.
وی ادامه داد: همچنین در خصوص محورهای اصلی برنامه جامع عدالت، تعالی و بهرهوری در آموزش پزشکی باید بگوییم که در این خصوص 10 محور و موضوع همگرایی و همافزایی تجارب، تقویت تعامل بین دانشگاهی، کارآفرینی و توسعه کسب و کارهای دانش بنیان، پاسخگویی اجتماعی، اخلاق پزشکی، سلامت معنوی و تعهد حرفهای، استفاده از فناوریهای نوین در ارتقاء یادگیری، بینالمللی سازی آموزش، مدیریت جامع کیفیت در آموزش و تحقق مرجعیت علمی مهمترین اهداف اجرای برنامه جامع عدالت، تعالی و بهرهوری در آموزش پزشکی معین شده است.
دکتر نیرومند گفت: در میان کارگروههای کلان منطقه 9 آمایشی کشور کارگروه پاسخگویی اجتماعی از دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و کارگروه اعتبار بخشی از دانشگاه علوم پزشکی گناباد توانستند در 6 ماهه نخست امسال امتیاز کامل را با نظر هیأت داوران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کسب کنند.
وی افزود: انتظار میرود کارگروه بینالمللی سازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و کارگروه مدیریت جامع کیفیت در علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور که در 6 ماهه دوم امسال جهت دسترسی و تحقق اهداف معین شده تلاش بیشتری نمایند تا که موارد مدنظر در این کارگروهها به نحو احسن محقق گردد.