عدالت در حوزه پرستاری و در تمامی بخشهای بیمارستانها مورد تاکید است
- بازدید: 304
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر موضوع عدالت در حوزه پرستاری و در تمامی بخشهای بیمارستانها تاکید کرد و گفت: مدیران بیمارستانها باید بهترین شیوه را در جهت رشد درآمدی حوزه پرستاری اتخاذ و اجرا نمایند.
به گزارش وب دا، دکتر محمود شبستری در نشست با مدیران پرستاری بیمارستانها، اظهار کرد: تعرفه پرستاری یکی از منابع درآمدی بیمارستانها بوده که حقالزحمه آن برای خود پرستاران هزینه میشود.
وی تصریح کرد: در هر بیمارستان باید مترون آن مرکز درمانی منابع درآمدی حوزه پرستاری شناسایی نموده و جهت اجرا به تمامی بخشها ابلاغ نماید و میزان رقم کارانه پرستاران هم باید متناسب با ساعت کاری و نسبت تخت به پرستار باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه عدالت در حوزه پرستاری و در تمامی بخشهای بیمارستانها همواره مورد تاکید بوده و هست، خاطرنشان کرد: ما با یک برنامهریزی درست میتوانیم درآمدهای حوزه پرستاری بیمارستانها ۲ برابر نماییم، ، دانشگاه در راستای افزایش تعرفه پرستاران حمایت لازم را دارد، اما موضوع اجرای عدالت در حوزه پرستاری با مدیریت بیمارستانها بوده است و مدیران مراکز درمانی باید در این حوزه دقت و نظارت لازم را داشته باشند.
دکتر شبستری افزود: ما پیگیر تامین کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری هستیم، اما مجوز آن باید از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور صادر شود و با توجه به اینکه موضوع جوانی و افزایش جمعیت هم مورد توجه ویژه قرار گرفته باید از حمایت لازم از تمامی پرسنل شاغل از جمله پرستاران صورت پذیرد تا در دوران بارداری و شیردهی هیچگونه دغدغهای نداشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه گلایههای پرستاران در موضوعات و مسائل مختلف شغلی بهحق است، اما با توجه به شروع کار دولت چهاردهم باید زمانشناسی خوبی هم برای بیان خواستههایمان داشته باشیم تا دولت بتواند به خوبی مدیریت کند، گفت: در شرایط فعلی و طبق فرمایش مقام معظم رهبری باید هر کاری را که سبب ایجاد آرامش در جامعه میشود صورت پذیرد تا که شرایطی برای سوءاستفاده دشمنان فراهم نشود و مهمتر از آن اینکه رئیس جمهور و مدیران و مسئولان اجرایی دولت بتوانند بهگونهای خدمت نمایند که خروجی آن با رضایت مردم همراه باشد.
وی خاطرنشان کرد: از مدیران بیمارستانها میخواهیم که در جهت رفع مشکلات حوزه پرستاری اصلاحات لازم را انجام دهند و اگر موردی هم هست که نیازمند پیگیری است اعلام نمایند تا که از طریق وزارتخانه مورد پیگیری قرار بگیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: همچنین از مسئولان حوزه پرستاری بیمارستانها میخواهیم که پرستاران تازه کار و فاقد تجربه کافی را در بخشهای مهمی همچون اورژانس که حجم کاری زیاد و تعداد بیمار بالا دارند بهکارگیری ننمایند و این افراد را در آغاز راه در بخشهای سبکتر بهکارگیری نمایند تا که ابتدا تجربه لازم را کسب نمایند و سپس در بخشها به کار گمارده شوند.
در موضوع سامانه قاصدک و مواردی همچون کارانه پرستاران کارهای بسیار خوبی انجام شده است
در این نشست دکتر محمد دهقانی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: تمامی خدماتی که برای پرسنل دانشگاه علوم پزشکی مشهد لحاظ شده شامل گوهر باران ساری، مرکز فرهنگی و اقامتی تهران و دیگر مراکز وابسته به پرستاران هم اختصاص یافته و ما در معاونت هیچگونه تبعیضی قائل نشدهایم.
وی افزود: در موضوع سامانه قاصدک و مواردی همچون کارانه پرستاران کارهای بسیار خوبی انجام شده و اصلاح برخی از موارد همچون یک درصد اورژانس که گلایه پرسنل این بخش را به همراه داشته نیازمند دستورالعمل کشوری و ابلاغ آن به دانشگاهها است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: در حوزه پرستاری در کنار ارائه خدمات درمانی باکیفیت بر اجرای برنامههای فرهنگی برای پرسنل خدوم این حوزه هم تاکید شده و ما در یک نمونه آن میزبان پرستاران نمونه کشوری در مشهد بودیم.
در این نشست مدیران بیمارستانها سرپرستاران مراکز درمانی بیمارستانهای امام رضا(ع)، حضرت قائم(عج)، حضرت امالبنین(س)، خاتمالانبیاء(ص)، شهید کامیاب، شهید هاشمینژاد، طالقانی، ولایت، اکبر، دکتر شیخ، ابن سینا، دکتر حجازی، منتصریه و شریعتی مشکلات و درخواستهای خود را در حوزه پرستاری بیان کردند و خواستار پیگیری و مساعدت مسئولان در جهت رفع مشکلات و تامین نیازهایشان شدند.