سامانه سپید بزودی در تمامی بیمارستان‌های زیر پوشش فعال خواهد شد

0431.jpg - 16.17 kBمدیر اقتصاد درمان، استاندارد و فناوری‌های سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه سپید در تمامی بیمارستان‌های مشهد و فریمان به‌طور کامل فعال شده و در مراکز درمانی مابقی شهرهای تابعه این دانشگاه هم تا پایان آبان ماه سال جاری فعال خواهد شد.

دکتر جواد ملکی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: در ۶‌ماهه نخست امسال اقدامات خوبی حوزه فناوری اطلاعات سلامت مدیریت اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت پذیرفته که یکی از مهمترین آنها راه‌اندازی سامانه سپید در تمامی بیمارستان‌های مشهد و شهرهای تابعه دانشگاه بوده که در مشهد به‌طور کامل اجرا شده و در شهرستان‌ها هم تاکنون در فریمان فعال شده و مابقی شهرها هم تا پایان آبان ماه سال جاری فعال خواهد شد.

وی تصریح کرد: این اقدام با تاکید ویژه رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت پذیرفته و مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال هم به همین منظور از محل اعتبارات دانشگاهی تخصیص یافته، ضمت اینکه کارهای طراحی و تنظیمات آن هم توسط حوزه IT این دانشگاه انجام شده است.

مدیر اقتصاد درمان، استاندارد و فناوری‌های سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سامانه سپید همان سامانه HIS بوده که به صورت جامع و وب درآمده است، خاطرنشان کرد: در این سامانه تمامی خدمات بستری، آزمایشگاهی، تصویربرداری و غیره برای اساتید، پزشکان، پرستاران، رزیدنت‌ها و دانشجویان در دسترس است و این گروه‌ها می‌توانند با یورز و پسورد خود وارد صفحه و سامانه مربوطه شوند.

دکتر ملکی اضافه کرد: همچنین تمامی موارد حوزه پرستاری به‌صورت الکترونیک شده و این کار در تمامی ۳۰ بیمارستان دانشگاهی به مرحله اجرا درآمده است و در پورتال پرستاری هم پرستاران می‌توانند وارد صفحه شخصی خودشان بشوند.

وی با ذکر این نکته که در حوزه گزارشات دانشگاهی گزارش‌های متعددی را سطوح مدیریتی تا ستادی ایجاد کردیم که این اقدام نقش بسزایی در تصمیم‌گیری‌ها دارد، تاکید کرد: همچنین ساماندهی مدیریت تخت‌های بیمارستانی را هم داشتیم و در شرایط مختلف مدیران سطوح مربوطه می‌توانند اطلاع لازم را در خصوص تخت‌های پر و خالی کسب نمایند تا که کار انتقال بیماران به بخش‌ها به سرعت انجام شود.

مدیر اقتصاد درمان، استاندارد و فناوری‌های سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: ثبت تصویر بیماران در پرونده پزشکی‌شان اقدام مهم و انجام شده دیگر بوده و اگر بیماری مجهول‌الهویه بود، با داشتن عکس و اثرانگشت راحت‌تر قابل شناسایی است، ضمن اینکه در انجام فرآیندهای درمانی و داروهی هم موثر است و به افزایش ایمنی بیمار کمک می‌کند.

دکتر ملکی در خصوص مهمترین برنامه‌های حوزه مدیریت اقتصاد درمان، استاندارد و فناوری‌های سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ۶ ماهه دوم امسال، گفت: در نیمه دوم سال جاری برنامه‌های متععدی داریم که برنامه توسعه پرتال شخصی همکاران پرستاری، راه‌اندازی گواهی فوت، حذف برنامه‌های کاغذی و مراجعات متعدد بیماران و دسترسی پزشکی قانونی، ثبت احوال، نظام پزشکی و دیگر مجموعه‌های متقاضی در خصوص پرونده بیماران و گواهی فوت و تولد به‌ صورت الکترونیکی از جمله مهمترین آنها بوده، اقدامی که در حفظ محیط زیست هم بسیار حائز اهمیت بوده است.

وی افزود: ما به ازای هر درخواست بین ۱۰ تا ۱۰۰ برگ داشتیم که عدد ماهانه آن چنیدن هزار درخواست بود، اما با این اقدام موثر هم برنامه‌های کاغذی حذف شده و هم اینکه زمینه دسترسی بهتر، دقیق‌تر و سریع‌تر به اطلاعات درخواستی فراهم شده است.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳