بخش سلول‌درمانی در بیمارستان امام رضا(ع) بزودی افتتاح می شود

مدیرگروه پزشکی باز ساختی و سلول درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد  اظهارکرد: بخش سلول‌درمانی دانشگاه با همکاری گروه های علوم پایه و بالینی بزودی در بیمارستان امام رضا(ع) به طور رسمی آغاز به کار می کند و امیدهای تازه‌ای برای درمان بیماری‌های مقاوم به روش‌های معمول ایجاد خواهد کرد.

مدیرگروه پزشکی باز ساختی و سلول درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا با اشاره به برگزاری نشست سلول‌درمانی در بیمارستان امام رضا(ع) با حضور معاونین آموزشی و پژوهش و فناوری و  ۵۰ نفر از اعضای هیات علمی و گروه‌های آموزشی مختلف دانشگاه خاطر نشان کرد: در این بخش علاوه بر توسعه درمان‌های نوین ،برنامه‌های تحقیقاتی برای درمان بیماری‌های اوتیسم و فلج مغزی نیز انجام می شود.

دکتر ابراهیم زاده با بیان اینکه این زیرساخت جدید، بستری مناسب برای تحقیقات و درمان سلولی و بازساختی فراهم کرده است، تصریح کرد: امکانات موجود و نیروی متخصص در بخش‌های بالینی و علوم پایه، این امکان را به ما می‌دهد که پروژه‌های درمانی مشترکی را در زمینه سلول‌درمانی آغاز کنیم.

وی همچنین تأیید مجوز بهره‌برداری این بخش توسط معاونت درمان را اقدامی مثبت و حمایتی از سوی دانشگاه دانست و اظهارنمود:با همکاری و پشتیبانی اعضای هیات علمی، این پروژه به پیشرفت بزرگی در حوزه درمان و آموزش پزشکی دست خواهد یافت واین بخش با هدف ارتقای سطح درمانی و پژوهشی دانشگاه راه‌اندازی شده و انتظار می‌رود بتواند به‌عنوان گامی نوین در حوزه پزشکی بازساختی، تأثیر چشمگیری در درمان بیماری‌های پیچیده و ایجاد روش‌های درمانی جایگزین ایفا کند.

مدیرگروه پزشکی باز ساختی و سلول درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه بخش سلول‌درمانی بیمارستان امام رضا(ع) با ظرفیت اولیه ۱۰ تخت و دو اتاق عمل آغاز به کار خواهد کرد اذعان نمود:این پروژه که با حمایت کامل بیمارستان و دانشگاه همراه است، قابلیت توسعه امکانات فیزیکی را نیز داراست تا با افزایش تعداد بیماران و همکاری اعضای هیات علمی و گروه پزشکی، سطح خدمت‌رسانی گسترش یابد.

وی تأکید کرد : این بخش به‌ویژه برای بیماری‌هایی که درمان‌های استاندارد برای آن‌ها کافی نبوده و نیاز به روش‌های درمانی جایگزین دارند، ایجاد شده است.

 دکتر محمد حسین ابراهیم زاده تصریح کرد: این درمان‌ها در بخش توسعه پژوهشی و به‌عنوان بخشی از برنامه‌های مورد تأیید وزارت بهداشت در حال پیشرفت هستند و به درمان بیماران منتخب کمک خواهند کردوگروه پزشکی بازساختی با هدف ایجاد یک شبکه همکاری و هم‌گرایی میان گروه‌های پایه و بالینی در حوزه پزشکی بازساختی تأسیس شده است. این گروه به‌دنبال افزایش هم‌افزایی بین بخشی و بهبود کاربری بالینی و درمانی فرآورده‌های سلولی در زمینه‌های مختلف درمانی است.

وی ادامه داد:از جمله اهداف این گروه می‌توان به راه‌اندازی دوره‌های فلوشیپ بالینی در حوزه پزشکی بازساختی و توسعه لاین‌های جدید تحقیقاتی و درمانی اشاره کرد. همچنین، این گروه در نظر دارد تا کلینیکال تریال‌های سلول‌درمانی را در رشته‌های مختلف بالینی پزشکی اجرا کند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اهمیت ایجاد همکاری‌های بین بخشی گفت: این گروه با هدف هم‌افزایی توانمندی‌های گروه‌های مختلف دانشگاه تأسیس شده و امیدواریم با همکاری مشترک، بتوانیم به پیشرفت‌های قابل توجهی در زمینه درمان‌های نوین دست یابیم  واین گروه همچنین برنامه‌ریزی‌هایی برای ایجاد یک بستر مناسب برای تحقیقات و آموزش در حوزه سلول‌درمانی و بازساختی دارد که می‌تواند به بهبود کیفیت درمان بیماران و افزایش ظرفیت‌های علمی دانشگاه کمک کند.

وی با تاکید بر اینکه تجربه ایجاد این بخش در بیمارستان امام رضا(ع)، در کنار تجربه‌های اندک مشابه در کشور همچون مؤسسه رویان، به‌عنوان دومین تجربه کشوری در این زمینه محسوب می‌شود خاطرنشان نمود: این گروه  برنامه‌ریزی‌هایی برای ایجاد یک بستر مناسب برای تحقیقات و آموزش درحوزه سلول‌درمانی و بازساختی دارد که می‌تواند به بهبود کیفیت درمان بیماران و افزایش ظرفیت‌های علمی دانشگاه کمک کند.

0470.jpg - 143.09 kB

0471.jpg - 69.95 kB

0472.jpg - 107.23 kB

0473.jpg - 100.18 kB


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳