گفتگوی وب دا با استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی مشهد

1028.jpg - 55.47 kBدکتر مسعود ملکی استاد گروه پوست دانشگاه علوم پزشکی مشهد،  در سال 1340 در شهرستان فردوس خراسان جنوبی متولد شد و پس از گذراندن دوران تحصیلات ابتدایی و متوسطه در این شهر، در سال 1358 در رشته پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد پذیرفته شد.  

در زمان حضور دکتر مسعود ملکی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، فعالیت گروههای مختلف در دانشگاهها چشمگیر بود و در همان سال به اتفاق چند تن از دوستانش برای اولین بار انجمن اسلامی را  در دانشکده پزشکی تشکیل دادند.

دکتر ملکی در سال 67 با وقفه دو ساله به دلیل انقلاب فرهنگی دانشگاه ها، در رشته پزشکی دانش آموخته شد و در سال 68 در رشته تخصصی پوست در دانشگاه علوم پزشکی مشهد پذیرفته شد، وی از همان ابتدای حضورش در این دانشگاه همواره در فعالیت های علمی، فرهنگی و آموزشی حضوری فعال داشت و اقداماتش در دانشگاه های علوم پزشکی مشهد و بیرجند ثمرات و برکات ارزشمندی را داشته است.

دکتر ملکی در سال 1374 به طور رسمی وارد دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان عضو هیأت علمی می شود و مسئولیت های مختلفی همچون مسئول بخش پوست، مسئول پزشکی جامعه نگر، عضو هیأت ممتحنه پوست و مدیر گروهی پوست  را بر عهده می گیرد و در سال 1384 تا 88  به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد منصوب می شود.  

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار می دارد: اگر دانشگاهها در حیطه آموزش تقویت شوند، بهداشت و درمان موفقی خواهیم داشت، و واقعا در این چند سال اخیر با نوع نگاه و برنامه ریزی های صورت گرفته  رشد علوم پزشکی در کشور بی نظیر بوده و در همه زمینه ها از تولید علم گرفته، آموزش، فناوری، گسترش رشته های علوم پزشکی،تربیت پزشکان تراز اول، بهداشت و درمان و سایر حیطه ها حرف های زیادی برای گفتن داریم.

دکتر ملکی می گوید: در سال 67 که در قاینات بودم اکثر پزشکان آنجا خارجی بودند و علی رغم خدماتی که انجام می دادند ولی مشکلات ارتباطی با مردم داشتند و نمی توانستند به خوبی با بیماران ارتباط برقرار کنند اما در حال حاضر به برکت انقلاب اسلامی،  ما در اکثر خانه های بهداشت و مراکزبهداشتی و درمانی دور دست پزشکان ایرانی داریم.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد خدمت به مردم را موهبتی الهی می داند و اظهار می دارد: درمان درد و رنج بیماران و نشاندن لبخند بر لبان یک بیمار و والدین آنان با هیچ سرمایه مادی قابل قیاس نیست.

وی با بیان اینکه،  دست اندرکاران عرصه سلامت در همه حیطه ها  در بحران کرونا، دفاع مقدس و سایر بحرانها به مردم ثابت کردند که خدمتگزار و علاقه مند به مردم هستند، تاکید می کند:لازم است مقوله تکریم بیماران و تکریم دست اندرکاران نظام سلامت بعنوان یک اصل مهم بصورت توأمان  در جامعه صورت گیرد.

دکتر ملکی با اشاره به اینکه دشمن با جنگ رسانه ای و تبلیغاتی درصدد است تا موفقیت های ما را کم رنگ و و برخی از مشکلات را بزرگ جلوه دهد، به همه جوانان توصیه کرد: ما می توانیم در همه زمینه ها پیشرفت کنیم و مشکلات را حل کنیم همانطور که در صنعت دفاعی و همچنین علوم پزشکی پیشرفت های زیادی را کسب نموده ایم، لذا تمرکز خودتان را برای خدمت به مردم همین سرزمین مبذول دارید.

استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ارتباط با بیمار و فعالیت در گروههای آموزشی برای اساتید جذابیت خاصی دارد، تصریح کرد: پس از چندین سال فعالیت در گروه بورد پوست در  2 سال گذشته  بعنوان رئیس دانشکده پزشکی  منصوب شدم و یکی از برنامه های همیشگی من در زمان مدیریتم و حتی در دوران 4 ساله ریاست دانشگاه نیز تکریم همه اقشار در همه حیطه های نظام سلامت بوده است.

وی اظهار می دارد: خدمات رفاهی دانشجویان، حقوق دستیاران و اساتید، تقویت برنامه های فرهنگی، چارت اعضای هیات علمی، تقویت برنامه های آموزشی،خدمات دوران کرونا،  برخی اقدامات زیربنایی و تأسیساتی، ترویج برنامه های اجتماعی سلامت از اقدامات مهم در دانشکده پزشکی بوده است که بصورت تیمی متشکل از معاونین و همکاران  به سرانجام رسیده است.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

سه شنبه, ۲۵ دی ۱۴۰۳