افرادیکه انحراف در انگشت شصت پا، دارند، باید مورد عمل جراحی قرار بگیرند

536.jpg - 14.46 kBعضو هیات علمی گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و فلوشیپ جراحی مچ پا گفت: افرادیکه انحراف در انگشت شصت پا دارند، باید مورد عمل جراحی قرار بگیرند و درمان های غیرجراحی کمک کننده نخواهد بود.

دکتر علیرضا موسویان در گفت و گو با وبدا اظهار کرد: برخی از افرادی که دچار انحراف در ناحیه انگشت شصت پا هستند، گاهی به دلیل درد در اين ناحيه، بروز آرتروز و ساییده شدن قسمت جلویی کفش و حتی زیبا شدن ظاهر پا، نياز به عمل جراحی دارند که این کار باید توسط متخصص جراح انجام شود.

 وی ادامه داد: افراد بیمار و بویژه بيماران ديابتي از بريس ها( وسیله های اصلاح ناهنجاری ها) جهت اصلاح این انحراف استفاده نکنند، چرا که  باعث ايجاد زخم و بدتر شدن و نيز بروز مشکلات و عوارض ديگر می شود.در واقع بريس و برخی مراقبت ها، براي بعد از عمل توصیه می شود، لذا کسی که اقدامي براي عمل نداشته، وسایل فوق کمکي جهت بهبودی به فرد نمي کند و تقريبا بين 2 تا 3 ماه مراقبت های بعد از عمل در ناحيه پا ضروری دارد ( اما يک ماه اول از اهميت بسزايي برخوردار است).

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: بیمار باید بعد از عمل تحت نظر پزشک باشد؛ چرا که مراقبت های بعد از آن، به اندازه فرآیند عمل جراحی اهمیت دارد و بیمار باید تحت نظر پزشک مربوطه قرار بگیرد.

وی همچنین تاکید کرد: سلامت پا بسيار مهم بوده و قلب دوم بدن است. لذا مردم باید سلامت پا را جدي بگيرند و توصیه می شود، بيماران روماتوئيد، ديابتي، بيماران مبتلا به مشکلات سيستميک باید از پای خود مراقبت کنند و با بروز کوچکترين علائم در اين ناحيه از بدن خود به پزشک متخصص مراجعه کرده و از سلامت پاي خود اطمينان حاصل کنند و هرگونه مشکلي در ناحيه پا، ناخن و عضلات مي توانند فعاليت فرد را تحت تأثیر قرار داده و عوارض جدی در برداشته باشد.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۰۸ بهمن ۱۴۰۳