افزایش سه تا چهار برابری فعالیت بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد نور امید را در میان افراد کم بینا و نابینا تابانده است

305.jpg - 6.75 kBرییس بانک چشم  دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: افزایش فعالیت های این مرکز، منجر به بهبود شرایط بینایی افراد نابینا و کم بینا در کشور شده است.

دکتر سیامک زارعی قنواتی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت خود را از حدود دو سال قبل آغاز کرده است خاطر نشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون، بانک چشم دانشگاه علی رغم اینکه با پیک های متعدد کرونا همراه بوده ، توانسته است در بازه زمانی شش ماهه اول، فعالیت و فراوری بافت پیوندی را سه تا چهار برابر سال های قبل گسترش داده و پیشرفت بسیار خوبی داشته باشد.

وی تصریح کرد: پزشکان و پرسنل  بانک چشم با حضور به موقع و در تمام ساعات شبانه روز برای برداشت و فرآوری مناسب و علمی بافتی و ارتباط سریع برای ارسال، توانسته اند تعداد 124 قرنیه را با موفقیت  برداشت و برای پیوند به بیمارستان ها و مراکز درمانی سراسر کشور ارسال کنند.

 رئیس بانک چشم  دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: خوشبختانه  شاخص دیگری که تغییر کرده افزایش برداشت موفق قرنیه منجر به پیوند بوده است که به دلایل مختلف فنی در گذشته یا فرآوری انجام نمی گرفت و یا بعد از فرآوری منجر به پیوند نمی شد. در ابتدای فعالیت بانک چشم برداشت منجر به عدم پیوند،  30 درصد بوده است و اکنون به 5 درصد رسیده است که از میانگین جهانی آن که حدودا 10 تا 15 درصد می باشد هم پایین تر آمده است و این موفقیت نشان از تلاش،  فداکاری و پشتکار پرسنل بانک چشم می باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد سال خوبی را برای بانک چشم پیش بینی نمود و گفت: اگر در شش ماهه دوم پیک کرونا نداشته باشیم و یاحتی محدود به یک پیک باشد برداشت و میزان فعالیت بانک چشم نسبت به دو سال گذشته هشت برابر خواهد شد .

دکتر سیامک زارعی قنواتی اظهار امیدواری کرد: فعالیت های بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد بتواند منجر به بهبود شرایط بینایی افراد نابینا و کم بینا در کشور گردد .

خبرنگار: توکلی 

 

 


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۱۵ بهمن ۱۴۰۳