72 درصد نسخ سرپایی در حوزه دارویی و پاراکلینیکی الکترونیکی شده است

332.jpg - 6.25 kBمعاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد  اظهار کرد: برنامه نسخه الکترونیک در دانشگاه به 72 درصد الکترونیک شدن نسخ سرپایی در حوزه های دارویی و پاراکلینیکی رسیده است. همچنین 16 بیمارستان تابعه دانشگاه به ثبت بیش از 80 درصد نسخ به شکل الکترونیکی دست یافتند.

دکتر شاپور بدیعی، در گفتگو با وب دا با اشاره به  اینکه برنامه نسخه الکترونیک دانشگاه از تیرماه 1400 در بیمارستان های تابعه دانشگاه (مشهد و شهرستان های تابعه) آغاز شد و پزشکان در سامانه های بیمه ای تعریف شدند و نسخه الکترونیک در بیمارستانهای دانشگاهی در حال انجام است، ابراز کرد: نمایندگان نسخه الکترونیک در هر یک از بیمارستان ها، مسئولیت آموزش به پزشکان و مسئولین و منشی های درمانگاه ها را بر عهده گرفتند و دوره های آموزشی لازم را برگزار کردند.

وی خاطر نشان کرد: زیرساخت سخت افزاری برنامه نسخه الکترونیک برای هر یک از بیمارستان ها مهیا گردید تا امر نسخه الکترونیک بدون دغدغه انجام گردد و فرآیند تجهیز شدن بیمارستان های تابعه دانشگاهی همچنان در حال پیگیری است. هم چنین، اتصال به سازمان های بیمه گر (بیمه سلامت و تامین اجتماعی) از طریق سامانه سپید در حال پیاده سازی است.

دکتر بدیعی بیان کرد: درنهایت، ایجاد سیاست تشویقی و ساز وکار انگیزشی در جهت تولید نسخه الکترونیک و نسخه پیچی الکترونیک برای تمامی ذی نفعان (پزشکان، پرسنل، شرکت های نرم افزاری و ...) و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی به عموم شهروندان از طریق رسانه های جمعی اولویت دارد.

وی تصریح کرد: برنامه دوراپزشکی در دانشگاه در تخصص های آنکولوژی، چشم، روانپزشکی، نفرولوژی، زنان، مسمومین، مراقبت ویژه، عفونی، جراحی، نوروسرجری، غدد، گوارش، آلرژی، روماتولوژی، ریه، مراقبت ویژه کودکان و نوزادان، جراحی توراکس، جراحی اعصاب، اعصاب اطفال، اطفال، آلرژی و ایمونولوژی بالینی، نفرولوژی، هماتولوژی، جراح مغز و اعصاب، جراح عمومی، و ارتوپدی بالغین در حال انجام است. با توجه به اوج گیری بیماری کووید-19، ستاد پزشکی از راه دور کلان منطقه 9 آمایشی کشور (سپاد9) آمادگی انجام مشورت از راه دور در زمینه تخصص های فوق را دارا  است.

 

 


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۱۵ بهمن ۱۴۰۳