توسعه پایدار در حوزه سلامت با افزایش مشارکتهای اجتماعی تحقق مییابد
- بازدید: 121
مدیر مشارکتهای مردمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: توسعه پایدار در حوزه سلامت با افزایش مشارکتهای اجتماعی و بهرهمندی حداکثری از ظرفیت مشارکتهای مردمی در بخشهای مختلف این حوزه پراهمیت، تحقق مییابد.
دکتر محمدحسین قورچی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: از 22 تا 29 مرداد ماه به نام هفته تشکلها نامگذاری شده و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای خدمت به مردم به عنوان ناظر بر تشکلهای فعال در حوزه سلامت بر عملکرد 75 تشکل مردمنهاد فعال در این حوزه نظارت دارد.
وی تصریح کرد: فعالیت تشکلهای فعال در حوزه سلامت در زمینه بیماریهای ms، eb، تنفسی، گوارشی، ریوی، متابولیک مادرزادی، سیستیک فیبروزیس، دیابت، سرطان، اُتیسم و غیره بوده که هرکدام از آنها در حوزه تخصصیشان به گروههای هدف خود خدمترسانی میکنند و در کنار آن فعالیت 16 انجمن تخصصی در حوزه سلامت را داریم که تمامی این انجمنها دارای مجوز استانداری و فرمانداری هستند.
مدیر مشارکتهای مردمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ما از ظرفیت خیران نیکاندیش حوزه سلامت در جهت خدمترسانی بهتر و بیشتر به تمامی بیماران از جمله گروههای محروم و کمبرخوردار استفاده میکنیم، خاطرنشان کرد: ما با همکاری خیران نیکاندیش حوزه سلامت در تلاش هستیم تا که بتوانیم نقش مؤثر خود را در راستای تحقق عدالت اجتماعی در حوزه سلامت و بهرهمندی تمامی گروههای جامعه از خدمات شایسته بهداشتی و درمانی بهخوبی ایفا نماییم.
دکتر قورچی تأکید کرد: توسعه پایدار در حوزه سلامت با افزایش مشارکتهای اجتماعی و بهرهمندی حداکثری از ظرفیت مشارکتهای مردمی در بخشهای مختلف این حوزه پراهمیت تحقق مییابد و ما در جهت رشد این حوزه به دنبال استفاده حداکثری از ظرفیت خیران نیکاندیش حوزه سلامت هستیم.