دومین کنگره بین المللی تغذیه، مطالعات علوم پایه تا تحقیقات بالینی  به کار خود پایان داد

دومین کنگره بین المللی تغذیه، مطالعات علوم پایه تا تحقیقات بالینی که طی روزهای 12 الی 14 مهر ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، به کار خود پایان داد.

به گزارش وب دا، این کنگره با حضور دانشمندان برتر از انجمن های بین المللی UNESCO، IUBMB ، IFCC، مسئولین ارشد سازمان بهداشت جهانی در زمینه تغذیه، سخنرانان خارجی، اساتید، پزشکان، صاحب نظران داخلی و همچنین برندگان جایزه نوبل در حیطه های مختلف علم تغذیه در محورهای تغذیه بالینی، تغذیه ورزشی، تغذیه سلولی مولکولی، تغذیه جامعه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی با رویکرد مسئله محور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مرکز بین المللی یونسکو علوم پایه پزشکی و تغذیه انسانی و با همکاری باشگاه غذا و خوراک شناسی کمیسیون ملی یونسکو ایران در مجتمع شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

برگزاری دومین کنگره بین‌المللی تغذیه در مشهد فرصت مناسبی جهت تبادل نظر اندیشمندان و صاحب‌نظران علوم تغذیه بود

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در آئین اختتامیه این کنگره گفت: برگزاری دومین کنگره بین‌المللی تغذیه در مشهد فرصت مناسبی جهت تبادل نظر اندیشمندان و صاحب‌نظران علوم تغذیه بود تا که آخرین یافته‌های خود را به اشتراک بگذارنند.

دکتر شاپور بدیعی اظهار کرد: تلاش‌های قابل توجهی در برگزاری دومین کنگره بین‌المللی تغذیه صورت پذیرفت و ما مشارکت‌ بسیارخوبی در جهت رشد بیش از پیش این حوزه دیدیم.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه این کنگره فرصتی خاص و فوق‌العاده‌ای برای همکاری‌ها و مشارکت میان انجمن‌های علمی و همچنین صاحب‌نظران حوزه تغذیه در ایران و سراسر جهان بود، خاطرنشان کرد: حضور بیش از ۳۰۰ نخبه و متخصص رشته‌های مختلف پزشکی از بیش از ۳۰ کشور جهان نشان از بار علمی بسیار بالای این رویداد بزرگ بین‌المللی در حوزه تغذیه داشت.

دکتر بدیعی افزود: برگزاری دومین کنگره بین‌المللی تغذیه در مشهد فرصت مناسبی جهت تبادل نظر اندیشمندان و صاحب‌نظران علوم تغذیه بود تا که آخرین یافته‌های خود را به اشتراک بگذارنند و امیدواریم که پس از پایان این رویداد بین‌المللی شاهد رشد روز افزون علم تغذیه و اهمیت این موضوع بسیار مهم در حوزه سلامت باشیم.

 نباید از نقش تغذیه سالم در سلامت تمامی جوامع جهان غافل شویم

پرفسور جان برتراند گوردون، استاد دانشگاه کیل بریتانیا، در این مراسم اظهار کرد: کنگره بسیارخوبی در مشهد با حضور چهره‌ها و شخصیت‌های صاحب نظر در حوزه تغذیه در مشهد برگزار شد، کنگره‌ای که یک بار علمی بسیار قوی همراه بود و جا دارد که از میزبانی شایسته دانشگاه علوم پزشکی مشهد تقدیر و تشکر نماییم.

وی اضافه کرد: موضوع تغذیه در بالین یکی از مباحث موثر و مثمرثمر در این کنگره بین‌المللی بود و معتقدیم اثربخشی این رویداد بین‌المللی را به‌خوبی از اقصی نقاط جهان خواهیم داشت.

استاد دانشگاه کیل بریتانیا با ذکر این نکته که ما هیچگاه نباید از نقش تغذیه سالم در سلامت جوامع مختلف دنیا غافل شویم، تاکید کرد: در تحقیقاتی که در خصوص بیماری‌های مختلف از جمله انواع سرطان‌ها داشتیم بر مصرف تغذیه ناسالم پی بردیم که یکی از مهمترین علل ایجاد این بیماری‌ها در این افراد بود.

پرفسور گوردون تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد ظرفیت بسیارخوبی در مباحث مختلف مرتبط با حوزه سلامت دارد و ما آماده‌ایم تا که با این دانشگاه در بحث اهمیت نقش تغذیه سالم در حفظ سلامت و معرفی مواد مصرفی مفید و مضر در این خصوص همکاری داشته باشیم.

حضور دانشمندان برجسته دنیا در حوزه تغذیه، فرصت ارزشمندی برای تبادل تجربیات بود

در این مراسم دکتر مجید غیورمبرهن، دبیر علمی دومین کنگره بین‌المللی تغذیه، گفت: در این کنگره ۳ روزه از حضور پزشکان برجسته‌ای از کشورهای ایران، آمریکا، آلمان، ایتالیا، استرالیا، ترکیه، اندونزی، مالزی، نیجریه، پاکستان، افغانستان و دیگر کشورها بهره‌مند شدیم و در اینجا جا دارد که از تمامی کسانی که در برگزاری هرچه باشکوه‌تر این رویداد بین‌المللی مشارکت داشتند؛تقدیر و تشکر کنیم.

وی افزود: ما در این کنگره بین‌المللی از حضور نمایندگان سازمان بهداشت جهانی، یونسکو، یونیسف، ifcc و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بهره‌مند شدیم و در برگزاری این ر‌ویداد بین‌المللی نیز از حضور و حمایت مسئولان ارشد دانشگاهی و وزارت بهداشت و بسیاری دیگر از شخصیت‌های علمی در حوزه پزشکی بهره‌مند شدیم.

دبیر علمی دومین کنگره بین‌المللی تغذیه با بیان اینکه ما در این رویداد بین‌المللی معرفی و تبیین بایدها و نبایدهای تغذیه را در حفظ سلامت مردم داشتیم، خاطرنشان کرد: نقش کلیدی حوزه تغذیه در موضوع سلامت تمامی جوامع دنیا هیچگاه نباید مغفول واقع شود و ما در جهت حفظ سلامت آحاد مختلف جامعه بر رعایت نکات پیشگیرانه تاکید داریم که یکی از آنها تغذیه سالم و مصرف خوردنی‌ها و نوشیدنی‌های مفید و عدم مصرف موارد مضر بوده است.

دکتر غیورمبرهن تاکید کرد: یکی از مجموعه‌های فعال در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مرکز یونسکو این دانشگاه بوده که در حوزه تغذیه فعالیت دارد و ما این آمادگی را داریم تا که با کشورهای مختلف دنیا در جهت معرفی هرچه بهتر تغذیه سالم به مردم همکاری داشته باشیم.

همچنین دکتر خسرو عادلی، رئیس ifcc هم در این مراسم، گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد همواره همکاری بسیار خوبی در بحث تغذیه با ifcc داشته و دارد و ما نیز متقابلاً آماده همکاری با این دانشگاه در بحث معرفی هرچه بهتر نقش تغذیه در حوزه سلامت را داریم.

وی افزود: ما در این رویداد بین‌المللی تبادل آخرین تجربیات و دستاوردهای حوزه تغذیه و نقش بی‌بدیل آن در حوزه سلامت را دیدیم و معتقدیم که حضور، مشارکت و همکاری نمایندگان سازمان بهداشت جهانی، یونسکو، یونیسف و ifcc بر بار علمی این کنگره بین‌المللی افزود.

تجلیل از بیش از ۱۰۰ چهره علمی شاخص دنیا در حوزه تغذیه

در پایان این مراسم ضمن تقدیر از مسئولان برگزاری دومین کنگره بین‌المللی تغذیه در کمیته‌های اجرایی و علمی و همچنین اعضای هیات علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از بیش از ۱۰۰ چهره شاخص دنیا در حوزه تغذیه تقدیر به عمل آمد.

337.jpg - 167.83 kB

338.jpg - 90.59 kB

339.jpg - 139.55 kB


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

سه شنبه, ۱۶ بهمن ۱۴۰۳