تقدیر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد از فعالان و برگزیدگان کمیته تحقیقات دانشجویی
- بازدید: 525
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مراسمی از برگزیدگان کمیته تحقیقات دانشجویی این دانشگاه در بیست و چهارمین کنگره ملی و دهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور قدردانی کرد.
به گزارش وب دا، کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بیست و چهارمین کنگره ملی و دهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور، برای دومین سال متوالی موفق به کسب نشان ۵ستاره و رتبه برتر کشوری در ارزشیابی وزارت بهداشت شد.
همچنین دو نفر از اعضای کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه موفق به کسب عنوان رتبه برتر بهترین پژوهشگر دانشجویی سال کشور در مقطع دکتری حرفه ای توسط آقای امیرصدرا زنگویی و همچنین عنوان بهترین محصول فناوری دانشجویی سال کشور توسط سرکارخانم دکتر مریم جهانی در دومین جشنواره ملی تحقیقات و فناوری کشوری شدند.
تقدیر رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از برگزیدگان کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر تقویت حوزه های علمی و پژوهشی در سطوح مختلف دانشگاه اظهار کرد: سرمایه گذاری در زمینه تربیت نیروی انسانی و حوزه های علمی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و جوشش های علمی اساتید باید به گونه ای باشد که زمینه جذب دانشجویان را به موضوع علم و پژوهش فراهم کند.
دکتر محمود شبستری در نشست با اعضای کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه سمینار جهانی کاسپین تنها سمیناری است که جایگاه جهانی دارد و در تقویم جهانی نیز قرار گرفته است و تمامی اساتید حوزه قلب کشور در این حوزه همکاری و مشارکت دارند خاطر نشان کرد: تیم قلب کاسپین در حال حاضر در جهان شناخته شده است و کسب این عنوان داشتن جرأت و اعتماد داشتن به خود بود و لازم است که دانشجویان عضو کمیته تحقیقات ضمن اعتماد به خود در مسیر دستیابی به هدف علمی تلاش کنند.
وی با بیان اینکه دانشگاه های علوم پزشکی مسئول سلامت جامعه هستند و تمام فعالیت های علمی، پژوهشی و آموزشی آنها نیز باید با تمرکز به ارتقاء سلامت مردم باشد تصریح کرد: باید با حذف مرزبندی های ارتباطی میان مراکز علمی و آموزشی همچون دانشگاه فردوسی زمینه گسترش تحقیقات را در راستای خدمت به جامعه فراهم کنیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اینکه استفاده از ظرفیت های معاونت علمی آستان قدس رضوی و معاونت علمی ریاست جمهوری در اجرای برنامه های علمی و پژوهشی باید مورد توجه قرار گیرد اظهار کرد: دانشجویان با ارائه و تقویت ایده ها و پیشنهادات علمی و پژوهشی می توانند زمینه جذب حمایت های سایر ارگان ها را فراهم کنند و برای تحقق آن مسئولان دانشگاه را در کنار خود ببینند.
دکتر شبستری با اشاره به سقف پیش بینی بودجه برای اجرای برنامه های پژوهشی اظهار کرد: مرکز تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از این پس هیچ گونه محدودیت مالی برای اجرای برنامه ها و همایش های علمی نخواهد داشت و دانشجویان بدون هیچگونه دغدغه ای می توانند پیگیر برنامه های خود باشند.
دانشجویان می توانند نقش مؤثری در حوزه تحقق اهداف هوش مصنوعی داشته باشند
سرپرست معاونت پژوهش وفناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه کمیته تحقیقات دانشجویی هماهنگی بسیار خوبی با این معاونت دارند اظهار کرد: دانشجویان به حوزه هوش مصنوعی بسیار علاقمند هستند و می توانند در دستیابی به اهداف این حوزه مشارکت مؤثری داشته باشند.
دکتر محسن تفقدی با اشاره به ظرفیت های دانشگاه فردوسی در حوزه های سلول های بنیادی، هوش مصنوعی و سایر حوزه ها بر تعامل میان این دو دانشگاه در دستیابی به اهداف علمی و پژوهشی تأکید کرد.
وی اشاره به برنامه ریزی برای ایجاد مراکز نوآوری در پژوهشگاه تصریح کرد: در این مراکز قرار است اقدامات جدید و نو با همت و مشارکت دانشجویان اجرا شود و در این مسیر حمایت مسئولان را می طلبد.