بیمارستان های تک تخصصی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در آینده نزدیک به حوزه پزشکی از راه دور وارد می شوند
- بازدید: 432
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از پیوستن بیمارستان های تک تخصصی زیر پوشش این دانشگاه به حوزه پزشکی از راه دور در آینده ای نزدیک خبر داد.
دکتر شاپور بدیعی در حاشیه بازدید از مرکز پزشکی از راه دور بیمارستان امام رضا(ع) در گفتگو با وب دا اظهار کرد: بر اساس این برنامه بیمارستان امید در حوزه سرطان، بیمارستان شیخ و اکبر در حوزه کودکان، بیمارستان ام البنین(س) در حوزه زنان و بیمارستان خاتم الانبیاء در حوزه چشم به بیمارستان های قطب 9 کشور خدمات مشاوره ای پزشکی از راه دور را ارائه خواهند داد.
وی با بیان اینکه پزشکی از راه دور از حدود یک ماه پیش در دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی شده است خاطر نشان کرد: در مرحله نخست بیمارستان های قائم (عج) و امام رضا(ع) با کدهای 901 و 902 در حوزه کرونا و تخصص های ریه، عفونی و بیهوشی به پزشکان مستقر در بیمارستان های قطب 9 کشور خدمات مشاوره ای پزشکی از راه دور را ارائه می دهند.
جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا اجرای این طرح را عاملی موثر در گسترش خدمات پزشکی در دورترین نقاط استان خراسان و جلوگیری از انتقال بیماران به دیگر مراکز عنوان کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از نخستین دانشگاه هایی است که اجرای برنامه پزشکی از راه دور را به صورت نهادینه و عملی به اجرا در آورده است.
دکتر بدیعی ضمن قدردانی از تلاش تمامی دست اندرکاران راه اندازی این پروژه که در راستای توسعه عدالت در سلامت به اجرا در آمده است اظهار امیدواری کرد: با تلاش مسئولان این برنامه پزشکی از راه دور در تمامی تخصص ها اجرایی شود.
وی از اجرای طرح پزشکی از راه دور در حوزه مدیریت فوریت های پزشکی و MCMC خبر داد و اظهار کرد: در این برنامه که برای نخستین بار در کشور اجرا می شود در خصوص انتقال بیماران مشاوره های لازم از راه دور انجام می شود تا خدمات به شکل مطلوب ، باکیفیت و در کوتاه ترین زمان ممکن به بیماران ارائه شود.