تاکید رئیس دانشگاه بر توجه ویژه به حوزه‌های پیوند، سرطان، چشم، زنان، اطفال و روانپزشکی

150.jpg - 40.97 kBرئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: با توجه به نیازهای حوزه‌های پیوند و سرطان، نگاه‌ها به بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) نباید صرف موضوع جنرال باشد.

به گزارش وب دا، دکتر محمود شبستری در جلسه با مدیر گروه‌ها و روسای بیمارستان‌ها، اظهار کرد: برای پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) که در موقعیت مکانی بسیارخوبی واقع شده مبلغ ۱۲۰۰ میلیارد تومان مصوب شده که ۶۰۰ میلیارد تومان آن برای امسال و ۶۰۰ میلیارد تومان هم برای سال آینده است.

وی تصریح کرد: در این بیمارستان که دسترسی به آن از مسیرهای مختلف راحت بوده و معضل ترافیک را هم ندارد ۵ فضای مختلف دیده شده که بخشی از آن به موضوعات پیوند و سرطان اختصاص یافته، موضوعی که به معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم اعلام شده تا که حمایت‌های ویژه این معاونت را در موضوعات بسیار مهم پیوند و سرطان داشته باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: ما همچنین بر استفاده از ظرفیت بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد در حوزه سرطان هم تاکید داریم ، ضمن اینکه موضوع چشم هم باید به‌طور ویژه دیده شود و با توجه به حجم بالای بیماران ایرانی و غیرایرانی در بیمارستان خاتم‌الانبیاء(ص) نیازمند فضاهای بیشتری هستیم تا که ازدحام‌ها و نوبت‌های طولانی‌مدت را شاهد نباشیم.

دکتر شبستری با بیان اینکه بهتر است که از فضاهای موجود در بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) ۳ قسمت آن به موضوعات پیوند و سرطان اختصاص یابد، خاطرنشان کرد: همچنین از فضاهای دیگر این مرکز درمانی هم در موضوع جنرال استفاده خواهد شد و برای این بیمارستان که پوشش خوبی در مناطق حاشیه شهر دارد ظرفیت‌های بسیارخوبی لحاظ شده است.

وی اضافه کرد: همچنین در بحث زنان با همکاری آستان قدس رضوی در نظر داریم تا که یک مجموعه بزرگ زنان در بیمارستان امام رضا(ع) ایجاد خواهد شد که ۵۰ درصد آن آموزشی و ۵۰ درصد دیگر هم درمانی است، فضایی که در حد فاصل ساختمان ۶۱۰ و مرکز تخصصی و فوق تخصصی سرطان شهید رئیسی ایجاد خواهد شد و با راه‌اندازی این فضا مشکلات بیمارستان حضرت ام‌البنین(س) هم کمتر خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: همچنین بیمارستان چشم هم در اولویت‌های ما بوده و برای تامین بودجه آن هم از طریق تخصیص اعتبارات ملی و هم از طریق مولدسازی پیگیر هستیم.

دکتر شبستری تاکید کرد: در حوزه قلب نیازمند ایجاد بیمارستان جدید نیستیم و مراکز درمانی حضرت قائم(عج) و امام رضا(ع) در این خصوص پاسخگوی نیاز مردم هستند و باید بیشتر تمرکزمان روی موضوعات سرطان، پیوند، چشم، زنان و اطفال باشد.

وی خاطرنشان کرد: مشهد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر حاشیه‌نشین و یک میلیون و ۴۰۰ هزار تبعه غیرایرانی دارد که بیشتر این افراد هم در مناطق حاشیه شهر ساکن هستند، اما برای هیچکدام از این گروه‌ها ردیف بودجه‌ای لحاظ نشده است.

باید به‌طور ویژه روی موضوعات پیوند و سرطان کار شود

در این جلسه دکتر محمد دهقانی‌فیروزآبادی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: با اشاره به اینکه در حال حاضر بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) در فضایی ۷.۵ هکتاری در حال ساخت است که ۲۵۰ تخت آن تا ۲ سال آینده فعال می‌شود، بیان کرد: در نظر داریم که در این مرکز درمانی به‌طور ویژه روی موضوعات پیوند و سرطان کار کنیم.

دکتر دهقانی‌فیروزآبادی با بیان اینکه در این مرکز درمانی با توجه به اینکه فضای آموزشی ندارد تمرکز بیشتری در حوزه درمان داریم، اضافه کرد: ما همچنین باید از ظرفیت بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد هم در حوزه سرطان استفاده نماییم .

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در برنامه‌های بیمارستان‌ها در کنار توسعه خدمات درمانی، فضاهای آموزشی هم دیده شده تا که ضمن درمان بیماران، تربیت و پرورش متخصصان آینده را هم داشته باشیم.

دکتر دهقانی خاطرنشان کرد: در حوزه اطفال برنامه‌ریزی خوبی داریم تا که در فصل سرد سال که بیماری آنفلوآنزا را داریم با مشکلات کمبود تخت در این حوزه مواجه نباشیم و در حوزه روانپزشکی هم باید فضای مناسبی در محدوده بیمارستان دکتر حجازی دیده شود.

تاکید بر استفاده بیش از پیش از ظرفیت خیران نیک‌اندیش حوزه سلامت در حوزه‌های پیوند و سرطان

در این جلسه دکتر عبداللهی، دکتر سلطانی، دکتر مهرابی‌بهار، دکتر حسینی، دکتر درخشان، دکتر آل‌داوود، دکتر جعفری، دکتر ایروانی، دکتر صاحبدل‌فر، دکتر صباغ‌سجادیه و دکتر شهیدثالث مواردی را در خصوص مشکلات و نیازهای حوزه سرطان بیان کردند و خواستار حمایت بیشتر مسئولان در این حوزه و در راستای خدمت‌رسانی هرچه بهتر به بیماران مبتلا به سرطان شدند.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳