مشارکت بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی مانع از کمبود تخت بستری در پیک چهارم کرونا شد

180.jpg - 7.17 kBمدیر نظارت بر درمان و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در پیک چهارم کرونا با هماهنگی بیمارستانهای خصوصی ، عمومی غیردولتی و همه بیمارستانهای دانشگاهی کمبود تخت بیمارستانی احساس نشد.

دکتر علی اصغر انجیدنی ، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه در پیک چهارم کرونا مانند پیک های قبلی موضوع مدیریت تخت مطرح بود که با همکاری بیمارستان های خصوصی، عمومی غیر دولتی و همه بیمارستانهای دانشگاهی ظرفیت تخت هر بیمارستان مشخص و اعمال محدودیت انجام عمل الکتیو مطرح شد، خاطر نشان کرد: با همکاری  بخش های مختلف خصوصی، عمومی غیر دولتی و خیریه، توانستیم مدیریت تخت ها را انجام دهیم که خوشبختانه در پیک چهارم حتی یک روز دچار کمبود تخت نبودیم .

وی بیان کرد: در بخش سرپایی نیز با همکاری درمانگاه های عمومی و خیریه بحث سطح یک مقابله کرونا  در کنار همکاری موسسات تخصصی به عنوان سطح دوم مقابله با کرونا اقداماتی انجام شد که تا حدودی از بار بیمارستان ها کم شود.

دکتر انجیدنی با اشاره به اینکه در تمام این مراحل سعی شد که مردم در مراجعه ابتدایی به بخش های سرپایی دچار مشکل نشوند، ادامه داد: علاوه براین از طرف کمیته علمی استانداری نیز آموزش و هماهنگی مربوط به پزشکان عمومی و پزشکان سطح شهر انجام شد تا همه پزشکان براساس پروتکل ابلاغی واحدی فعالیت کنند.

وی گفت: ابلاغ پروتکل درمان استاندارد، ارجاع و درمان به موقع بیماران موجب کاهش مرگ و میر بیماران شد همچنین همکاران حوزه  بهداشت، با  بیماریابی،  رصد بیماران و واکسیناسیون تلاش زیادی کردند تا خدمت رسانی به بیماران به خوبی انجام شود .

مدیر نظارت بر درمان و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: در بحث ویروس جهش یافته مدل هندی  نیز مراقبت از مرزها برای جلوگیری از عدم ورود بیماران از مرزهای شرقی و جنوب شرقی  انجام می شود تا با شیوع این نوع از بیماری روبرو نباشیم.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳