واحد آمار نقش مؤثری در تصمیمگیریها و تصمیمسازیهای سازمان دارد
- بازدید: 216
سرپرست معاونت توسعه، برنامهریزی و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: واحد آمار در هر مجموعه کاری نقش مؤثری در تصمیمگیریها و تصمیمسازیها دارد و در همین خصوص معتقدیم مجموعهای موفق است که مدیرش از این نقش بسیار مهم و کلیدی غافل نشود.
به گزارش وب دا، دکتر علیرضا مسلم در مراسم روز آمار، اظهار کرد: فرارسیدن اول آبان ماه، روز ملی آمار را خدمت تمامی نیروهای زحمتکش آمار در تمامی مجموعهها از جمله دانشگاه علوم پزشکی مشهد تبریک و تهنیت عرض مینماییم و معتقدیم که آمار یکی از واحدهای بسیار مهم در مجموعه کاری بوده که باید مدیر هر مجموعه یک نگاه ویژه به این واحد داشته باشد.
وی تصریح کرد: مدیران نقش مؤثری در بحث تصمیمگیریها و تصمیمسازیها و در جهت رسیدن آن مجموعه به یک شرایط ایدهآل دارند و در این راستا باید یکسری از اطلاعات پایه را داشته باشند تا بتوانند با وضع موجود بهخوبی آشنا شده و با یک برنامهریزی و اجرای درست خروجی خوبی داشته باشند.
سرپرست معاونت توسعه، برنامهریزی و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی خاطرنشان کرد: ما معتقدیم آن مجموعهای موفق است که بهخوبی به نقش مهم و اثرگذار واحد آمار خود واقف باشد و با یک برنامهریزی درست زمینه ایجاد یک شرایط ایدهآل را فراهم آورد.
دکتر مسلم گفت: عملکرد نیروهای حوزه آمار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درخشان بوده است و در این مراسم قدردان تمامی زحمتکشان این حوزه تخصصی در تمامی بخشها هستیم.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد جزو دانشگاههای پیشرو و موفق کشور در حوزه آمار بوده است
در این مراسم مهندس احسان جلیلیهنرور، مدیر آمار و فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تصریح کرد: در سالهای قبل سامانه اتوماسیون اداری و آماری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرایی شد و معتقدیم که باید در جهت تقویت این سامانه و اجرای هرچه بهتر ثبتهای الکترونیک و به تبع آن دسترسیهای بهتر به دادهها بیش از پیش تلاش شود.
وی با اشاره به اینکه در نظرسنجی که از مدیران آماری در خصوص عملکرد کاری داشتیم با بازخوردهای خوبی همراه بودیم، بیان کرد: خوشبختانه باید بگوییم دانشگاه علوم پزشکی مشهد جزو دانشگاههای پیشرو و موفق کشور در حوزه آمار بوده است، گرچه که کاهش نیروی انسانی را داشتیم، اما کیفیت کاریمان نه تنها پائین نیامد، بلکه افزایش هم داشت.
مدیر آمار و فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: ما باید در جهت ارتقاء زیرساختهای آماری در جهت ارائه دادههای باکیفیت کار کنیم و فرآیند و زیرساختهای آن باید بهصورت پژوهشمحورانه باشد تا که آن تحول مدنظر هم تحقق یابد.
مهندس جلیلیهنرور افزود: ما برای اجرای هرچه بهتر این کار از ظرفیت تمامی گروههای علمی و پژوهشی بهرهمند خواهیم شد و در کنار آن بر هوشمند کردن حوزه آمار تأکید داریم و نمونه بارز آن هوش مصنوعی بوده که باید هم به لحاظ تعداد افزایش یابد و هم اینکه دادهها و ابزارهای آن مبتنی بر موارد روز دنیا باشد تا بتواند کمک بزرگی در مسیر تحول حوزه آمار نماید.
به دنبال توسعه تعامل بیش از پیش با تمامی معاونتهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه آمار هستیم
در ادامه این مراسم دکتر امیرعباس آذریان، رئیس اداره آمار و فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان کرد: عمده فعالیت حوزه آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مشهد در یک سال گذشته در مواردی همچون جمعآوری صحیح اطلاعات، دشبوردهای آماری، بهروزرسانی HISها، انجام سرشماریهای آماری، جمعآوری آمار بیمارستانی، جمعآوری آمار ستاد سفر و غیره بوده است.
وی اضافه کرد: اوج کار نیروهای حوزه آمار در مناسبتهایی همچون ایام نوروز، سفرهای تابستانه، دهه پایانی ماه صفر بوده است.
رئیس اداره آمار و فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که ما به دنبال توسعه تعامل بیش از پیش با تمامی معاونتهای این دانشگاه در حوزه آمار هستیم، تأکید کرد: از زمان شروع مسئولیت تاکنون گسترش تعاملات بسیارخوبی را با معاونتهای آموزشی، فرهنگی و دانشجویی و درمان داشتیم و برای سایر معاونتها هم برنامه ویژهای داریم.
دکتر آذریان تصریح کرد: در حوزه دشبوردهای آماری دسترسی آنلاین به دیتابیس دانشجویی مروارید را داشتیم و در همین حوزه اقدامات دیگری همچون ایجاد دشبوردهای بیمارستانی، ایجاد ارائه دشبوردهای عملکرد ماهانه، تهیه دوسالنامه آماری، تدوین سیمای سلامت استان و غیره را داشتیم.
وی خاطرنشان کرد: پس از جمعآوری شاخصهای اختصاصی ارزیابی دستگاههای اجرایی استان مجموعههای برتر در حوزه آمار معرفی شدند و دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان یکی از مجموعههای برتر عملکردی آماری استان بود.
نیروهای خدوم آمار در سختترین شرایط بهترین عملکرد ممکن را داشتند
همچنین دکتر مریم سالاری، جانشین سابق مدیر آمار و فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در این مراسم، گفت: ارتقاء کیفیت و کاربرد آمار برای نظارت بر توسعه خدمات سلامت به عنوان یکی از مهمترین تکالیف و وظایف ما بوده و معتقدیم که باید قبل از آنکه به سراغ هوش مصنوعی برویم داده درستی داشته باشیم و پیش از انجام هرنوع اقدامی اصلاح فرآیندها را داشته باشیم.
وی افزود: نیروهای خدوم آمار در سختترین شرایط بهترین عملکرد ممکن را داشتند و اوج کار آن در ایام بحران کرونا بود.
دکتر سالاری بیان کرد: ما در ایام بحران کرونا، بهلحظه مقایسههای آماری ابتلا، سرپایی، بستری، حاد و فوتی کووید را در کنار میزان واکسیناسیون انجام شده به تفکیک دُزهای تزریقی داشتیم و انجام این کار، کمک بسیاربزرگی به نیروهای زحمتکش حوزههای بهداشت و درمان کرد تا بتوانند مناسبترین عملکرد ممکن را در حوزه کاری خود داشته باشند.
تجلیل از ۶ نیروی نمونه در واحد آمار حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد
در پایان این مراسم از ۶ نیروی نمونه در واحد آمار حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد تقدیر به عمل آمد.
در طول یک سال گذشته و از اول آبان ماه پارسال تا امسال بیمارستانهای امید، پاستور و آریا مشهد، حضرت ابوالفضل(ع) کاشمر و ولیعصر(عج) بردسکن و همچنین معاونت بهداشت برترین عملکرد را در حوزه آمار داشتند.
در این مراسم از زهرا رستمی، طیبه سلمانی، امیرصادق امیدوار، مریم احمدیحسینی، اعظم صابرینجار و مرضیهسادات موسوی مدیران حوزه آمار واحدهای ذکر شده تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم همچنین از تلاشها و زحمات دکتر مریم سالاری، جانشین مدیر سابق آمار و فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دوره مسئولیت این مجموعه که با پاندمی کووید و روزهای کاری بسیار سخت کرونایی همزمان شده بود نیز تقدیر به عمل آمد.