کسب رتبه سوم کشوری مدیریت نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

15.jpg - 30.62 kBمدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: طی بازدیدهای دوره ای از عملکرد اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، این حوزه توانست رتبه سوم کشوری را به دست آورد.

دکتر میترا رضایی،  در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه سازمان غذا و دارو کل کشور بازدید هایی را در قالب 4 سطح از اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور انجام می دهد، خاطر نشان کرد: کارشناسان سازمان غذا و دارو با حضور در تمام شهرها و قطب ها از عملکرد دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی بازدید می کنند و عملکرد حوزه های مختلف را مورد ارزیابی قرار می دهند. 

وی گفت: در ماه گذشته، ارزیابی از اداره نظارت بر مواد غذایی انجام شده است که در این بازدید، عملکرد همکاران، نحوه فعالیت و اطلاعات موجود در سامانه ها به خصوص سامانه fms به عنوان نمونه کشور مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر رضایی با بیان اینکه در سامانه fms تمامی عملکرد ارباب رجوع،  پروانه های ساخت و بهره برداری و بازدید ها به صورت گزارش لحظه به لحظه قابل نمایش است که این موضوع اتفاق مثبتی نسبت به سایر شهرستانها بود، تصریح کرد: همچنین خود ارزیابی از حوزه های مختلف قبل از بازرسی کارشناسان سازمان غذا و دارو انجام شد که آگاهی نسبت به نقاط ضعف  وبرنامه ریزی برای حل آنها از دیگر مزیت های اداره نظارت بر مواد غذایی محسوب می شود.   

وی تأکید کرد: پاسخگویی به ارباب رجوع در کوتاه ترین زمان ممکن و در چارچوب قانون سلامت مصرف کننده مد نظر است و این اقدام موجب شده تا ارباب رجوع از ارایه خدمات این حوزه رضایت نسبی به دست آورند .

دکتر رضایی تأکید کرد: در حال حاضر اطلاعات تغذیه ای عموم مردم در حد مطلوبی است اما استفاده از منابع علمی در زمینه سلامت تغذیه اهمیت دارد و مردم نباید در فضای مجازی بنا بر نظر افراد فاقد صلاحیت از مواد غذایی نامناسب استفاده کنند.  

وی اشاره کرد، به‌عنوان مثال در فضای مجازی استفاده از سنگ نمک و نمک دریا مورد توجه قرار گرفته است، این در حالی است که این نمک ها می تواند آسیب جدی به سلامت افراد وارد کنند.

مردم در هنگام خرید مواد غذایی به اطلاعات تغذیه ای مندرج روی بسته ، پروانه ساخت و لوگوی اداره استاندارد توجه ویژه ای داشته باشند.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

سه شنبه, ۲۵ دی ۱۴۰۳