ارائه خدمات تخصصی در حوزه پزشکی هسته‌ای با به‌روزترین دستگاه‌ها و تجهیزات پزشکی

0717.jpg - 23.34 kBمتخصص پزشکی هسته‌ای و عضو هیأت علمی گروه پزشکی هسته‌ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خدمات تخصصی بیماران در حوزه پزشکی هسته‌ای با به‌روزترین دستگاه‌ها و تجهیزات پزشکی روز دنیا و بر اساس تعرفه های دولتی در بیمارستان حضرت قائم(عج) ارائه می‌شود.

دکتر رامین صادقی در گفتگو با وب دا ، اظهار کرد: گروه پزشکی هسته‌ای دانشکده پزشکی مشهد خدمات آموزشی متعددی همچون تربیت رزیدنت و متخصص پزشکی هسته‌ای را برعهده دارد و در هر سال تحصیلی 3 تا 4 رزیدنت جدید در این گروه تحصیلی وارد می‌شوند همین تعداد نیز خروجی داریم که فارغ‌التحصیل می‌شوند و به عنوان متخصص این رشته تخصصی به مردم خدمت می‌کنند.

وی اضافه کرد: همچنین در حوزه پژوهش هم تحقیقات متعددی انجام می‌شود و اخبار خوشایند زیادی در این خصوص در رسانه‌های معتبر داخلی و خارجی منتشر شده و این مهم نشان از توانمندی محققان و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه پزشکی هسته‌ای بوده و هست، موضوعی که در سایر رشته‌های پزشکی این دانشگاه هم به‌خوبی دیده شده است.

عضو هیأت علمی گروه پزشکی هسته‌ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به فعالیت‌های این گروه در حوزه درمان، بیان کرد: در حوزه درمان که از مهمترین وظایف ما بوده بخش تخصصی پزشکی هسته‌ای را داریم که این بخش در بیمارستان حضرت قائم(عج) فعال است و تعداد 7 متخصص پزشکی هسته‌ای که همگی آنها از اعضای هیأت علمی گروه پزشکی هسته‌ای دانشگاه هستند در این بخش حضور دارند و به بیماران نیازمند به دریافت این خدمت تخصصی خدمات‌رسانی دارند.

دکتر صادقی تصریح کرد: در بخش تخصصی پزشکی هسته‌ای بیمارستان حضرت قائم(عج) به‌روزترین دستگاه‌ها و تجهیزات پزشکی روز دنیا را در این حوزه تخصصی داریم که از جمله آنها می‌توان به 2 دستگاه اسپکت، 2 دستگاه اسپکت سی تی، یک دستگاه تراکم استخوان، یک دستگاه جذب ید و تخت‌های فعال در این بخش جهت بستری بیماران نیازمند دریافت خدمات بیمارستانی اشاره کرد.

وی تأکید کرد: تمامی خدماتی که در بخش تخصصی پزشکی هسته‌ای بیمارستان حضرت قائم(عج) ارائه می‌شود با تعرفه مصوب دولتی بوده که رقم آن بسیار پائین‌تر از مراکز خصوصی و غیردانشگاهی بوده است.

متخصص پزشکی هسته‌ای ادامه داد: همچنین در خصوص نوبت‌دهی و زمان انتظار بیماران نیازمند دریافت خدمات درمانی در بخش تخصصی پزشکی هسته‌ای بیمارستان حضرت قائم(عج) هم باید بگوییم که این زمان با توجه به وجود تجهیزات به‌روز و کافی در این بخش در مقایسه با دیگر مراکز بسیار کمتر بوده و حداکثر زمان انتظار بیماران از موقع نوبت‌گیری تا پذیرش و بستری 2 هفته بوده است.

دکتر صادقی گفت: توسعه خدمات‌رسانی در حوزه پزشکی هسته‌ای در دستور کار قرار گرفته و با تلاش مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد دومین بخش تخصصی پزشکی هسته‌ای در بیمارستان‌های دولتی مشهد در حال راه‌اندازی بوده و به‌زودی فعالیت این بخش که در بیمارستان امام رضا(ع) قرار دارد کار خود را آغاز خواهد کرد و با راه‌اندازی بخش مذکور تعدادهای بخش‌های فعال پزشکی هسته‌ای به 2 بخش افزایش می‌یابد.

 


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳