انعقاد تفاهم نامه های مشترک با کشورهای همسایه در حوزه گردشگری سلامت
- بازدید: 219
معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به ظرفیت های کم نظیر این دانشگاه در حوزه های بهداشتی و درمانی اظهار کرد: در راستای توسعه گردشگری سلامت، به تازگی تفاهم نامه های مشترکی با کشورهای همسایه منعقد شده است.
به گزارش وب دا، دکتر شاپور بدیعی در نشست با رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در خراسان رضوی، ضمن قدردانی از همکاری های مستمر این سازمان با دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و گردشگری سلامت به کشورهای همسایه بویژه با محوریت و معرفی خدمات حوزه سلامت به اتباع غیرایرانی خاطر نشان کرد: این دانشگاه رتبه نخست گردشگری سلامت را به خود اختصاص داده است و در تلاش هستیم که توانمندی های بهداشتی و درمانی را بیش از پیش به سایر کشورها معرفی کنیم.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارای توانمندی ها و امکانات بسیار وسیع در زمینه پزشکی است و بزرگترین شبکه خدمات درمانی در منطقه را داراست. این دانشگاه با افزودن تجهیزات پزشکی نوین همچون براکی تراپی ، دستگاه سیتی سیمولاتور در بیمارستان امام رضا(ع)، دستگاه بای پلین مغزی در بیمارستان قائم(عج)و بیمارستان رضوی گامی مهم در جهت خدمت رسانی علاوه بر مردم کشور عزیزمان به اتباع کشورهای همسایه برداشته است .
معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تلاش می شود تا بهترین امکانات و خدمات را به زائران ارانه شود و در همین راستا سامانه ملی گردشگری سلامت" به منظور ارائه خدمات نظاممند ملی به اتباع و گردشگران خارجی در سه حوزه بهداشت، درمان و پژوهش ایجاد شده است.
دکتر بدیعی تصریح کرد: این سامانه به صورت پایلوت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای معرفی دستاوردهای نظام سلامت ایجاد شده است و به تدریج در سایر استان های کشور راهاندازی می شود و تمام مراکز خصوصی، خیریه و دولتی میتوانند توانمندی خود را به نمایش بگذارند و به بیماران خارجی ارایه خدمت کنند.
رئیس نمایندگی وزارت خارجه در خراسان رضوی نیز در این نشست با بیان اینکه بهره گیری از پتانسیل کشورهای همسایه باید در دستور کار قرار گیرد اظهار کرد: باتوجه به نیاز اتباع غیرایرانی به دریافت خدمات درمانی در مشهد مقدس، باید برنامه ریزی در جهت ارائه خدمات متناسب با این نیازها در بیمارستانهای رتبه اول دولتی و خصوصی صورت پذیرد و تلاش شود رضایت این افراد در دسترسی به دریافت خدمات درمانی به حداکثر رسد.
دکتر معصومی فر با اشاره به اینکه موضوع گردشگری سلامت نیز برای کشورهای همسایه از اهمیت بالایی برخوردار است ضمن استقبال از طرح سامانه بین الملل سلامت ایران به منظور ارائه هرچه بهتر خدمات به گردشگران، موافقت خود را در جهت همکاری در این زمینه اعلام نمود.
دکتر معصومی فر گفت: مشهد باید آمادگی خدمت به گردشگران سلامت را داشته باشد و مسئولیت حوزه درمان در این خصوص بیش از سایرین است.