گفتگوی وب دا با دانشجوی پژوهشگر برجسته کشور

419.jpg - 52.89 kBفهیمه پورحاجی  دانشجوی مقطع دکترای تخصصی  رشته آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت  دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر اساس اعلام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به عنوان پژوهشگر برجسته کشور معرفی شد.

این دانشجوی برگزیده با کسب امتیاز 207.23 و معدل 18.55 موفق به کسب عنوان دانشجوی پژوهشگر برجسته کشور شد و بدین منظور واحد خبر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با این دانشجوی برجسته گفتگویی را انجام داده است.

فهیمه پورحاجی که در سال 1362 در شهر مشهد متولد شده و دارای  5 خواهر است در گفتگو با وب دا می گوید: یکی از خواهران هیأت علمی همین رشته در تربت حیدریه، 2 خواهر دیگر معاون پرورشی و معلم مدرسه هستند و 2 خواهر دیگر پرستار بیمارستان اکبر و پرسنل اداری دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و علاقه خودم هم پس از فارغ‌التحصیلی تدریس در دانشکده بهداشت مشهد است.

این دانشجوی برگزیده کشوری اظهار می دارد: من در سال 90 در زمان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ازدواج کردم، همسرم فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد رشته آمار و ریاضی بوده و فعالیت آزاد در کارهای اقتصادی دارد، ثمره ازدواجم یک پسر 8 ساله است که کلاس دوم دبستان است، علاقه‌های پسرم متعدد است، اما من و پدرش الزامی به تحصیل و فعالیت در یک رشته و حرفه خاص نداریم و معتقدیم زمانی مؤفق است که متناسب با علاقه خودش انتخاب کند و این انتخاب با اجبار نباشد.

دانشجوی مقطع دکترای تخصصی رشته آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت دانشکده بهداشت مشهد اضافه کرد: من پس از پایان دوره کارشناسی ارشد در حوزه‌های مختلف به پژوهش پرداختم و همین مسئله عاملی شد که تصمیم جدیدی برای زندگی‌ام بگیرم و "ادامه تحصیل" مسیر جدیدی بود که با خود قرار گذاشتم آن را طی کنم.

پورحاجی با بیان اینکه پس از یک سالگی پسرم خودم را برای شرکت در آزمون دکتری آماده کردم، خاطرنشان کرد: من در آزمون دکترای سال 98 موفق به کسب رتبه 3 کتبی در سطح کشور شدم و دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم اولین انتخابم برای ادامه تحصیل بود و پس از وارد شدن به مقطع دکترای تخصصی با حمایت‌های والدین و همسرم توانستم این مسیر را با مؤفقیت طی کنم.

وی تأکید کرد: در حال حاضر مقطع دکترای تخصصی رشته آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحصیل می‌کنم و به جهت فعالیت‌های مستمر پژوهشی که داشتم توانستم با کسب امتیاز 207.23 و معدل 18.55، عنوان دانشجوی پژوهشگر برجسته کشور بشوم.

پژوهشگر برجسته کشور افزود: دوره دکترا همانطور که همه می‌دانند دوره‌ای متفاوت از سایر دوره‌هاست و در واقع عرصه‌ای است که با سختی‌های بیشتری همراه است و نیازمند "تلاش" تلاش" و "تلاش" است.

پورحاجی با تأکید بر اینکه پس از گذرندان دوره آموزشی، پایان نامه خود را در حوزه مطالعات بیماری مولتیپل اسکلروزیسMs ) و با هدف کمک به این گروه از بیماران انتخاب کرد، گفت: دوره انجام پایان نامه دشواری‌هایی دارد، اما آنچه که طی کردن این مسیر سخت را هموارتر می‌کند، ارشاد و راهنمایی‌های ارزشمند استاد توانمند و مهربانم دکتر هادی طهرانی است که همواره به دانشجویان یادآور می‌شود سختی‌ها همیشه وجود دارند، اما شما هرگز متوقف نشوید.

وی افزود: همچنین در خصوص انتخاب رشته آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت هم باید بگویم که این رشته را متناسب با  علاقه خودم انتخاب کردم و معتقدم که علاقه‌مندی نیروی محرکه اصلی بوده علاقه باعث می‌شود که بیشتر تلاش کنیم و به موفقیت برسیم.

دانشجوی مقطع دکترای تخصصی رشته آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت دانشکده بهداشت مشهد بیان کرد: علت گرایش من به این رشته نگاه متفاوت این رشته به  "حوزه سلامت" است و گام برداشتن در سمت و سویی که به ارتقاء سلامت افراد جامعه منتهی شود همواره در زوایای ذهنی من موج می‌زند.


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

چهارشنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۳