نجات بیمار حادثه دیده با سوختگی 88 درصدی در بیمارستان امام رضا(ع)
- بازدید: 630
عضو هیأت علمی گروه جراحی عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیمار جوانی که به علت انفجار دچار سوختگی شدید شده بود از مرگ حتمی نجات یافت و نجات این فرد که سوختگی 88 درصدی داشت یک اقدام شاخص و خارقالعاده در حوزه سلامت محسوب می شود.
دکتر امید یازرلو در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: در هفته گذشته یک آقای جوان که به علت انفجار دچار سوختگی شدید بود با تلاش پزشکان و اعضای کادر درمان اتاق عمل سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) با مؤفقیت درمان شد.
وی تصریح کرد: برای این بیمار که دچار سوختگی 88 درصد شده بود اقدامات فوق تخصصی جراحی پلاستیک، مراقبتهای ویژه پس از عمل، وزیتهای دورهای مکرر و بررسی سیر بالینی زخم بهطور مستمر انجام شد.
فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی ادامه داد: خوشبختانه با انجام اقدامات فوقالذکر این فرد سیر درمان را بهخوبی طی کرد و پس از انجام مراقبتهای لازم در آی سی یو و بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) از بیمارستان ترخیص شد.
دکتر یازرلو افزود: با توجه به سوختگی شدید و 88 درصدی ، نجات این فرد یک اقدام شاخص و خارقالعاده در حوزه سلامت بود و معتقدیم که ابتدا خداوند یکتا و بیهمتا یاریبخش این بیمار بود و پس از آن هم تلاش شبانهروزی و خستگی ناپذیر کادر درمان اتاق عمل و بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) بود و این تلاشهای بیوقفه موجب نجات این فرد از مرگ حتمی و بازگشت مجدد به زندگی شد.
وی در پایان گفت: به عموم مردم توصیه میکنیم که رعایت نکات ایمنی و پیشگیرانه را در منزل و محیط کار داشته باشند تا که خدای نکرده دچار حادثه سوختگی نشوند.
متخصص مراقبتهای ویژه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در گفتگو با وب دا با بیان اینکه این موفقیت نمونهای از هماهنگی و تخصص بینظیر تیم درمانی است اظهار کرد: انجام مایعدرمانی بهموقع در ۲۴ ساعت ابتدایی یک اقدام کلیدی بری جلوگیری از بروز آسیبهای جدی به کلیهها و سایر اندامهای حیاتی بیمار بود که تیم ما توانست با رعایت اصول درمانی ، بهداشتی،کنترل عفونت و گرم نگه داشتن بیمار، پایههای بهبودی او را محکم کند.
دکتر سید جواد پورافضلی افزود: این بیمار تحت مراقبت دقیق تیمهای تخصصی از جمله پزشکان عفونی و جراحان متبحر قرار گرفت. هر روز وضعیت او به دقت بررسی میشد و بهترین استراتژیهای درمانی و پانسمان انتخاب میشد. این هماهنگی بین گروه پزشکی و پرستاری، نقش بزرگی در پیشرفت درمان داشت.
وی همچنین از وجود پزشکان فوق تخصص آیسییو و فوقتخصص سوختگی در بیمارستان امام رضا (ع) به عنوان عامل موثر در مدیریت بیماران سوختگی یاد کرد و گفت: حضور این افراد و برگزاری آموزشهای مداوم برای پرستاران، استانداردهای بخش سوختگی را ارتقا داده است.
دکتر پورافضلی به آموزشهای ارائهشده به همراهان بیمار نیز اشاره کرد و توضیح داد:از نحوه صحیح پانسمان و تحرک بیمار گرفته تا تغذیه و مراقبتهای روزانه، تمامی این آموزشها به طور دقیق ارائه شد. همین موضوع باعث شد بیمار در طول روند درمان، دچار محدودیت حرکتی یا مشکلات جانبی نشود.
وی تأکید کرد: در بیمارستان امام رضا(ع)، با تکیه بر تخصص و تجربه تیمهای درمانی و همکاری نزدیک با خانواده بیماران، تمام تلاش ما معطوف به بازگرداندن سلامتی و کیفیت زندگی به بیماران سوختگی است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از از دکتر یازرلو زحمات جراح بیمار و تلاش های پرستاران که نقش پر رنگی در درمان بیماران ICU ایفا می کنندقدردانی کرد.