مجوز پذیرش ۱۰ هزار سرباز نخبه در دانشگاه‌های علوم پزشکی دریافت شده است

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مجوز پذیرش ۱۰ هزار سرباز نخبه در دانشگاه‌های علوم پزشکی را از ستاد کل نیروهای مسلح برای سال ۱۴۰۲ گرفتیم تا خدمت مقدس سربازی را در رشته تخصصی خود و در دانشگاه‌ها بگذرانند.

به گزارش وب دا، دکتر یونس پناهی در نشست با نخبگان، محققان، پژوهشگران و فناوران دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار کرد: ما حمایت ویژه در موضوع تولید داروهای گیاهی داریم و از اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی شهید دیالمه مشهد می‌خواهیم که به‌طور ویژه روی این موضوع کار کنند.

وی تصریح کرد: پیشنهاد می‌کنیم که محتوای کتب در قالب PDF به‌صورت مجازی در اختیار عموم متقاضیان قرار بگیرد تا دسترسی راحت‌تر به آن محتوا در صورت پیدا نشدن کتاب میسر باشد.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص حمایت صندوق‌ها از نخبگان، محققان، پژوهشگران و فناوران، گفت: این حمایت‌ها را در سراسر کشور داریم و از آنجا که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سهمی در این صندوق‌ها دارد اعلام شده که محدودیتی در رقم‌های پرداختی نداریم، اما در بحث ضمانت و پشتیبانی آن دخالت نمی‌کنیم و انجام این کار و نوع شیوه اجرایی با صندوق مربوطه است.

وی با ذکر این نکته که در بحث سطح‌بندی‌ها باید درصد خروجی در برنامه کوتاه مدت ۲ ساله ۵۰ درصد در بحث تیپ ۱، ۳۰ درصد در بحث تیب ۲ و ۲۰ درصد در بحث تیپ ۳ باشد و اعداد این خروجی در برنامه بلند مدت ۴ ساله هم به ترتیب به ۱۰، ۳۰ و ۶۰ درصد برسد، تاکید کرد: ما معتقدیم که باید ظرفیت‌های بیشتری برای دانشگاههای تیپ ۱ قائل شویم و خطاب این موضوع بیش از همه دانشگاه‌های مادر هستند، ما باید به تربیت نیروی انسانی توانمند و خلاق، تولید محتوای علمی، افزایش تولیدات علمی به منظور استفاده در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها، تحقیقیات پیش‌بینی و پیشگیری، تحقیقات تشخیصی ، تحقیقات مداخله‌ای نوین، توسعه تکنولوژی‌های همگرا، اقتصاد دانش بنیان و توسعه شاخص‌های سلامت با هدف کاهش بار بیماری به‌طور ویژه توجه کنیم.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: نکته بسیار مهم دیگر در موضوع واکسن کرونا و همچنین راه مقابله با موج احتمالی هشتم بوده است، ما در موضوع واکسن به جایگاه خوبی رسیده‌ایم و توانستیم که توان و ظرفیتمان را در سخت‌ترین شرایط تحریمی دشمنان نشان دهیم و در بحث مقابله با موج جدید هم باید از هم‌اکنون و با بهره‌گیری از تجربیات ۷ موج قبلی بهترین اقدام ممکن را داشته باشیم.

دکتر پناهی افزود: ما باید با برنامه جلو برویم و نمی‌توانیم همینطور بگوییم که ما این کار را به نتیجه می‌رسانیم، ما موافق حمایت از جوانان هستیم و جمعی از افتخارات حاصله توسط نخبگان جوان رقم خورده است و برنامه داریم تا در مراسمی که در روز یازدهم دی ماه سال ۱۴۰۱ با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می‌شود از نخبگان جوان حوزه سلامت تقدیر نماییم.

وی با تاکید بر اینکه تعداد پارک‌های علم و فناوری سلامت قبل از آغاز فعالیت دولت سیزدهم تک رقمی بود، گفت: اکنون شاهد آن هستیم که تعداد این نوع پارک‌ها در کشور دو رقمی شده و می‌توانیم بگوییم که پارک علم و فناوری سلامت یکی از پارک‌های موفق کشور بوده است.

در این نشست دکتر مشکات، دکتر بسکابادی، دکتر میرزایی، دکتر امامی، دکتر حسین‌زاده، دکتر کریمی، دکتر آبنوس به نمایندگی از نخبگان، محققان، پژوهشگران و فناوران دانشگاه علوم پزشکی مشهد پیشنهادات و انتقادات خود را در موضوعات صندوق، تولیدات فناورانه و دانش بنیان، مقابله با کووید ۱۹، حمایت جهت افزایش سطح اتاق حیوانات با استاندارد بالا، راه‌اندازی ۲‌ آزمایشگاه مرجع در دانشکده داروسازی و به‌روزرسانی تجهیزات موردنیاز حوزه پژوهش مطرح و پاسخ خود را از دکتر پناهی دریافت کردند.

0013.jpg - 41.68 kB


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳