مصرف ترکیب کنجد و عسل در حفظ سلامت قلب موثر  است

326.jpg - 22.08 kBعضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: براساس تحقیقات انجام شده، مصرف کنجد و عسل در سلامت قلب نقش تعیین کننده ای دارد.

دکتر ابراهيمي در حاشیه دومین کنگره بین المللی تغذیه، مطالعات علوم پایه تا تحقیقات بالینی در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه جذب کلسترول از طریق تغدیه انجام می شود و این ماده می‌تواند ضررهایی برای سلامتی قلب داشته باشد خاطر نشان کرد:بزرگترین مشکل قلبی تصلب شرایین و لخته شدن خون است که زمینه را برای سکته قلبی و مغزی فراهم می کند.

دکتر ابراهيمي با اشاره به اینکه این دو ماده غذایی خیلی بیشتر از دارو در دسترس عموم مردم است تصریح کرد: ترکيب عسل و کنجد باعث بهبود ضعف بدن در بسیاری از ابعاد می شود و در حفظ سلامت قلب نقش تعیین کننده ای ایفا می کند.

وی اظهار کرد: رسوب چربی و لخته شدن خون در اثر افزايش کلسترول است که با بهبود تغذیه می‌توان از این مخاطرات جلوگیری کرد.

دومین کنگره بین المللی تغذیه، مطالعات علوم پایه تا تحقیقات بالینی با حضور دانشمندان برتر از انجمن های بین المللی UNESCO، IUBMB ، IFCC، مسئولین ارشد سازمان بهداشت جهانی در زمینه تغذیه، سخنرانان خارجی، اساتید، پزشکان، صاحب نظران داخلی و همچنین برندگان جایزه نوبل در حیطه های مختلف علم تغذیه در محورهای تغذیه بالینی، تغذیه ورزشی، تغذیه سلولی مولکولی، تغذیه جامعه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی با رویکرد مسئله محور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مرکز بین المللی یونسکو علوم پایه پزشکی و تغذیه انسانی و با همکاری باشگاه غذا و خوراک شناسی کمیسیون ملی یونسکو ایران طی روزهای 12 الی 14 مهر ماه در مجتمع شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است.

 


IMAGE

شعار سال 1403 : جهش تولید با مشارکت مردم

تاریخ بروز رسانی :

سه شنبه, ۲۵ دی ۱۴۰۳