گفتگو با قهرمانی که زندگی اش بر مدار " قرآن " و " ورزش " می گذرد
- بازدید: 319
فاطمه شاکری، متولد 1376 فارغ التحصیل رشته فناوری سلامت و کارمند دانشگاه علوم پزشکی مشهد از جمله دختران محجوب و با اراده ای است که به خوبی، قدر فرصت های زندگی را دریافته و علاوه بر طی کردن مسیر موفق تحصیل و کار، اکنون در عرصه های ورزشی و قرآنی نیز حرفی برای گفتن دارد.
شاکری که از دوران دانشجویی، پای ثابت مسابقات ورزشی و قرآنی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده و از این رهگذر مقام های قهرمانی مختلف را هم دشت کرده، در گفتگو با وب دا از نخستین روزها و اولین مشوّقانی می گوید که مسیر حرکتش را در زمینه های" حفظ قرآن " و " ورزش حرفه ای هموار کردند: از همان دوران کودکی، والدینم دوست داشتند که من علاوه بر تحصیل، در فعالیتهای فوق برنامه نیز شرکت داشته باشم و به همین دلیل در کلاس های آموزش قرآن و ورزش مرا ثبت نام کردند؛ البته پدرم فعالیتهای ورزشی هم داشت و این موضوع در گرایش من به ورزش و بخصوص ورزش حرفه ای بی تاثیر نبود.
این بانوی جوان که در حال حاضر از حافظان قرآن کریم است، دوران یادگیری قرآن را از پایین ترین سطح آن یعنی روخوانی و روان خوانی به یاد می آورد و پس از آن علاقه ای که آرام آرام او را به سمت حفظ آیات شریف سوق می دهد و فرآیند حفظ، مرور و تثبیت آیات از آن زمان تا کنون ادامه می یابد، شاکری در این خصوص می گوید: طی دوران دانشجویی مسابقات قرآنی مختلفی را شرکت کردم و در اکثر موارد با کسب رتبه برتر تا مرحله کشوری پیش رفتم، این فعالیت های قرآنی در دوران اشتغال من در دانشگاه نیز ادامه یافت و در سال گذشته که جشنواره بیست و هفتم قرآن و عترت برگزار شد موفق شدم در مرحله دانشگاهی و استانی مقام اول را در رشته حفظ قرآن کسب کنم، این جشنواره اگر چه بسیار خوب از جهت امکانات، داوری و... برگزار شد اما اجرای مرحله استانی آن بصورت مجازی و البته همراه با قطع و وصل مکرر اینترنت بود که شاید بتوان به عنوان یک نقطه ضعف در این جشنواره عنوان کرد.
وی در پاسخ به این سوال که " چه چشم اندازی را برای فعالیتهای قرآنی و ورزشی خود در نظر دارید" میگوید: در فعالیتهای قرآنی اگر بخواهیم افقی را در نظر بگیریم از نگاه من این افق عمل به قرآن کریم است و من معتقدم بیش از حفظ آیات شریف، باید معانی آن را در مقام عمل دریافت و در متن زندگی پیاده کرد؛ تلاشم نیز در همین جهت است. در خصوص فعالیتهای ورزشی هم اگر چه برگزاری مسابقات انگیزه بخش است اما از آنجا که معتقدم ورزش سبب تقویت روحیه و آرامش ذهن میشود بویژه در مورد افرادی همچون من که مشغله های کاری دارند، بنابراین سعی میکنم با این نگاه فعالیتهای ورزشی را هم با جدیت دنبال کنم.
شاکری از فعالیت حرفه ای خود در سایر رشته های ورزشی نیز می گوید: در رشته های آمادگی جسمانی و طناب زنی تجربه خوبی دارم و مقام هایی را هم داشته ام، اما علاقه من بیش از هر چیز بر رشته والیبال متمرکز است و این رشته را هم در دوران دانشجویی و هم کارمندی به صورت حرفه ای دنبال میکنم. خوشبختانه در مسابقات جشنواره المپیاد ورزشی وزارت بهداشت که امسال در خزر آباد ساری برگزار شد با یک عملکرد تیمی خوب توانستیم مقام سوم مسابقات را کسب کنیم.
وی در عین حال از برخی کمبودها و محدودیت ها بویژه نداشتن سالن تمرینات نیز انتقاد می کند: در اختیار نداشتن سالن جهت تمرین و فرصت بسیار محدود برای انجام تمرینات قبل از مسابقات امسال و اینکه یک ماه قبل از برگزاری مسابقات این امکان برای ما فراهم شد، فشار جسمی و روانی زیادی را به اعضای تیم وارد می کرد و امیدوارم در مسابقات آینده این امکانات زودتر در اختیار اعضای تیم قرار بگیرد چون معتقدم که تیم ما پتانسیل رسیدن به مقام قهرمانی سال های آینده را دارد.